„Скомраси Апсурдистански“ – трет соло-проект на Горан Трајкоски - А1он
Почетна Култура „Скомраси Апсурдистански“ – трет соло-проект на Горан Трајкоски
Култура

„Скомраси Апсурдистански“ – трет соло-проект на Горан Трајкоски

17/04/2019 - 10:42 43 прегледи
„Скомраси Апсурдистански“ – трет соло-проект на Горан Трајкоски