ДИК треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии - А1он
Почетна Актуелно ДИК треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии
Актуелно

ДИК треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии

17/04/2019 - 08:48 65 прегледи
ДИК треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии