Амбасада на Русија: Велика Британија намерно провоцира со испраќање „апачи” во Естонија - А1он
Почетна Свет Амбасада на Русија: Велика Британија намерно провоцира со испраќање „апачи” во Естонија
Свет

Амбасада на Русија: Велика Британија намерно провоцира со испраќање „апачи” во Естонија

17/04/2019 - 08:27 1,521 прегледи
Амбасада на Русија: Велика Британија намерно провоцира со испраќање „апачи” во Естонија