Потпишување Програма за културна соработка меѓу Северна Македонија и Црна Гора - А1он
Почетна Култура Потпишување Програма за културна соработка меѓу Северна Македонија и Црна Гора
Култура

Потпишување Програма за културна соработка меѓу Северна Македонија и Црна Гора

17/04/2019 - 09:04 51 прегледи
Потпишување Програма за културна соработка меѓу Северна Македонија и Црна Гора