Промоција на монографија „Костадин Танчев-Динка – Од слика и графика до нови медиуми“ - А1он
Почетна Култура Промоција на монографија „Костадин Танчев-Динка – Од слика и графика до нови медиуми“
Култура

Промоција на монографија „Костадин Танчев-Динка – Од слика и графика до нови медиуми“

17/04/2019 - 07:46 47 прегледи
Промоција на монографија „Костадин Танчев-Динка – Од слика и графика до нови медиуми“