Мицкоски во Аеродром: Заев се коцкаше со македонската химна за да не му направи проблем на неговиот нов пријател - А1он
Почетна Македонија Мицкоски во Аеродром: Заев се коцкаше со македонската химна за да не му направи проблем на неговиот нов пријател
Македонија

Мицкоски во Аеродром: Заев се коцкаше со македонската химна за да не му направи проблем на неговиот нов пријател

16/04/2019 - 22:14 19 прегледи
Мицкоски во Аеродром: Заев се коцкаше со македонската химна за да не му направи проблем на неговиот нов пријател