Противпожарниот аларм во Нотр Дам се огласил двапати, но првиот пат не виделе оган - А1он
Почетна Свет Противпожарниот аларм во Нотр Дам се огласил двапати, но првиот пат не виделе оган
Свет

Противпожарниот аларм во Нотр Дам се огласил двапати, но првиот пат не виделе оган

16/04/2019 - 19:57 234 прегледи
Противпожарниот аларм во Нотр Дам се огласил двапати, но првиот пат не виделе оган