Партијата на Ердоган поднесе барање за поништување на изборите во Истанбул - А1он
Почетна Свет Партијата на Ердоган поднесе барање за поништување на изборите во Истанбул
Свет

Партијата на Ердоган поднесе барање за поништување на изборите во Истанбул

16/04/2019 - 17:35 258 прегледи
Партијата на Ердоган поднесе барање за поништување на изборите во Истанбул