Германскиот јавен РТВ сервис критикуван поради известувањето за Нотр Дам - А1он
Почетна Свет Германскиот јавен РТВ сервис критикуван поради известувањето за Нотр Дам
Свет

Германскиот јавен РТВ сервис критикуван поради известувањето за Нотр Дам

16/04/2019 - 15:38 56 прегледи
Германскиот јавен РТВ сервис критикуван поради известувањето за Нотр Дам