Во Дебар ќе се гласа на 27, во Центар Жупа на 16 избирачки места - А1он
Почетна Македонија Во Дебар ќе се гласа на 27, во Центар Жупа на 16 избирачки места
Македонија

Во Дебар ќе се гласа на 27, во Центар Жупа на 16 избирачки места

16/04/2019 - 14:39 62 прегледи
Во Дебар ќе се гласа на 27, во Центар Жупа на 16 избирачки места