Премиера на „Браќа Карамазови“ во режија на Пројковски во Народниот театар во Софија - А1он
Почетна Култура Премиера на „Браќа Карамазови“ во режија на Пројковски во Народниот театар во Софија
Култура

Премиера на „Браќа Карамазови“ во режија на Пројковски во Народниот театар во Софија

16/04/2019 - 13:31 380 прегледи
Премиера на „Браќа Карамазови“ во режија на Пројковски во Народниот театар во Софија