Туск: Велика Британија не смее да биде третирана како земја од втора категорија - А1он
Почетна Свет Туск: Велика Британија не смее да биде третирана како земја од втора категорија
Свет

Туск: Велика Британија не смее да биде третирана како земја од втора категорија

16/04/2019 - 11:55 41 прегледи
Туск: Велика Британија не смее да биде третирана како земја од втора категорија