Словенечкиот премиер ја обвини Еврокомисијата за пристрасност кон големите земји - А1он
Почетна Регион Словенечкиот премиер ја обвини Еврокомисијата за пристрасност кон големите земји
Регион

Словенечкиот премиер ја обвини Еврокомисијата за пристрасност кон големите земји

16/04/2019 - 11:49 54 прегледи
Словенечкиот премиер ја обвини Еврокомисијата за пристрасност кон големите земји