Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“ - А1он
Почетна Свет Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“
Свет

Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“

16/04/2019 - 11:44 51 прегледи
Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“