(ВИДЕО) Шекеринска од Делчево: Глас за Стево е глас за НАТО и ЕУ, глас за инвестиции - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Шекеринска од Делчево: Глас за Стево е глас за НАТО и ЕУ, глас за инвестиции
Македонија

(ВИДЕО) Шекеринска од Делчево: Глас за Стево е глас за НАТО и ЕУ, глас за инвестиции

16/04/2019 - 11:39 36 прегледи
(ВИДЕО) Шекеринска од Делчево: Глас за Стево е глас за НАТО и ЕУ, глас за инвестиции