Хан: Би било неодговорно ако ЕУ не ги исполни своите ветувања - А1он
Почетна Македонија Хан: Би било неодговорно ако ЕУ не ги исполни своите ветувања
Македонија

Хан: Би било неодговорно ако ЕУ не ги исполни своите ветувања

16/04/2019 - 10:40 78 прегледи
Хан: Би било неодговорно ако ЕУ не ги исполни своите ветувања