Ципрас: За 10 години дури и оние кои не се согласуваат ќе ја сфатат важноста на Договорот од Преспа - А1он
Почетна Регион Ципрас: За 10 години дури и оние кои не се согласуваат ќе ја сфатат важноста на Договорот од Преспа
Регион

Ципрас: За 10 години дури и оние кои не се согласуваат ќе ја сфатат важноста на Договорот од Преспа

16/04/2019 - 10:37 238 прегледи
Ципрас: За 10 години дури и оние кои не се согласуваат ќе ја сфатат важноста на Договорот од Преспа