Поради војната во Либија 800.000 луѓе би можеле да тргнат кон Европа - А1он
Почетна Свет Поради војната во Либија 800.000 луѓе би можеле да тргнат кон Европа
Свет

Поради војната во Либија 800.000 луѓе би можеле да тргнат кон Европа

16/04/2019 - 09:42 31 прегледи
Поради војната во Либија 800.000 луѓе би можеле да тргнат кон Европа