ДИК утре треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии - А1он
Почетна Актуелно ДИК утре треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии
Актуелно

ДИК утре треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии

16/04/2019 - 08:55 57 прегледи
ДИК утре треба да го предаде изборниот материјал до општинските изборни комисии