Француски милијардер ќе даде 100 милиони евра за обнова на Нотр- Дам - А1он
Почетна Актуелно Француски милијардер ќе даде 100 милиони евра за обнова на Нотр- Дам
Актуелно

Француски милијардер ќе даде 100 милиони евра за обнова на Нотр- Дам

16/04/2019 - 08:31 312 прегледи
Француски милијардер ќе даде 100 милиони евра за обнова на Нотр- Дам