Конструкцијата на катедралата Нотр Дам спасена, Макрон: најлошото е избегнато - А1он
Почетна Актуелно Конструкцијата на катедралата Нотр Дам спасена, Макрон: најлошото е избегнато
Актуелно

Конструкцијата на катедралата Нотр Дам спасена, Макрон: најлошото е избегнато

16/04/2019 - 08:26 600 прегледи
Конструкцијата на катедралата Нотр Дам спасена, Макрон: најлошото е избегнато