Структурата на Нотр-Дам е „спасена и зачувана во целост“ - А1он
Почетна Свет Структурата на Нотр-Дам е „спасена и зачувана во целост“
Свет

Структурата на Нотр-Дам е „спасена и зачувана во целост“

16/04/2019 - 00:01 1,221 прегледи
Структурата на Нотр-Дам е „спасена и зачувана во целост“