Мицкоски во Гевгелија: Македонскиот премиер се откажа од македонското малцинство во соседните земји - А1он
Почетна Македонија Мицкоски во Гевгелија: Македонскиот премиер се откажа од македонското малцинство во соседните земји
Македонија

Мицкоски во Гевгелија: Македонскиот премиер се откажа од македонското малцинство во соседните земји

15/04/2019 - 23:56 326 прегледи
Мицкоски во Гевгелија: Македонскиот премиер се откажа од македонското малцинство во соседните земји