Противпожарната служба не е е сигурна дека ќе успее да спречи ширење на пожарот во Нотр Дам - А1он
Почетна Актуелно Противпожарната служба не е е сигурна дека ќе успее да спречи ширење на пожарот во Нотр Дам
Актуелно

Противпожарната служба не е е сигурна дека ќе успее да спречи ширење на пожарот во Нотр Дам

15/04/2019 - 22:42 659 прегледи
Противпожарната служба не е е сигурна дека ќе успее да спречи ширење на пожарот во Нотр Дам