Пендаровски: Со членство во НАТО и отварање на вратите на ЕУ имаме шанса за голем економски развој - А1он
Почетна Македонија Пендаровски: Со членство во НАТО и отварање на вратите на ЕУ имаме шанса за голем економски развој
Македонија

Пендаровски: Со членство во НАТО и отварање на вратите на ЕУ имаме шанса за голем економски развој

15/04/2019 - 22:47 62 прегледи
Пендаровски: Со членство во НАТО и отварање на вратите на ЕУ имаме шанса за голем економски развој