Евакуирани три амбасади во Мадрид поради закана за поставена бомба - А1он
Почетна Свет Евакуирани три амбасади во Мадрид поради закана за поставена бомба
Свет

Евакуирани три амбасади во Мадрид поради закана за поставена бомба

16/04/2019 - 15:14 45 прегледи
Евакуирани три амбасади во Мадрид поради закана за поставена бомба