Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“ - А1он
Почетна Свет Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“
Свет

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

15/04/2019 - 20:21 65 прегледи
Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“