Научниците во Израел го претставија првото печатено 3Д срце - А1он
Почетна Магазин Научниците во Израел го претставија првото печатено 3Д срце
Магазин

Научниците во Израел го претставија првото печатено 3Д срце

15/04/2019 - 19:53 165 прегледи
Научниците во Израел го претставија првото печатено 3Д срце