Градоначалникот на Бутел се откажа од ГТЦ, отстранет констатираниот судир на интереси - А1он
Почетна Македонија Градоначалникот на Бутел се откажа од ГТЦ, отстранет констатираниот судир на интереси
Македонија

Градоначалникот на Бутел се откажа од ГТЦ, отстранет констатираниот судир на интереси

15/04/2019 - 16:29 2,931 прегледи
Градоначалникот на Бутел се откажа од ГТЦ, отстранет констатираниот судир на интереси