Деспотовски: Две третини од компаниите што ги завршија проектите остваруваат приходи и веќе враќаат средства - А1он
Почетна Економија Деспотовски: Две третини од компаниите што ги завршија проектите остваруваат приходи и веќе враќаат средства
Економија

Деспотовски: Две третини од компаниите што ги завршија проектите остваруваат приходи и веќе враќаат средства

15/04/2019 - 14:50 75 прегледи
Деспотовски: Две третини од компаниите што ги завршија проектите остваруваат приходи и веќе враќаат средства