(ВИДЕО) Заев и Анѓушев: Работиме за продлабочување на одличната соработка со Германија - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Заев и Анѓушев: Работиме за продлабочување на одличната соработка со Германија
Економија

(ВИДЕО) Заев и Анѓушев: Работиме за продлабочување на одличната соработка со Германија

15/04/2019 - 15:00 186 прегледи
(ВИДЕО) Заев и Анѓушев: Работиме за продлабочување на одличната соработка со Германија