Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии - А1он
Почетна Македонија Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии
Македонија

Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии

15/04/2019 - 12:01 1,139 прегледи
Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии