ВИДЕО: Најголемиот водопад во затворен простор

Најголемиот водопад на затворено, во светот, се наоѓа во аеродромот „Чанги“ во Сингапур. Водопадот е висок 40 метри или од прилика колку една седумкатна зграда.

Дневно испумпува 500.000 литри дождовна вода, која е собрана на покривот на зградата Jewel.