(ВИДЕО) Заев: Иницијативата 16+1 ќе ги унапреди партнерствата и ќе креира нов економски потенцијал - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Иницијативата 16+1 ќе ги унапреди партнерствата и ќе креира нов економски потенцијал
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Иницијативата 16+1 ќе ги унапреди партнерствата и ќе креира нов економски потенцијал

12/04/2019 - 14:27 36 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Иницијативата 16+1 ќе ги унапреди партнерствата и ќе креира нов економски потенцијал