(ВИДЕО) Николовски: Првата фаза од хидросистемот „Злетовица“ во наредните две години целосно ќе се реализира - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Николовски: Првата фаза од хидросистемот „Злетовица“ во наредните две години целосно ќе се реализира
Економија

(ВИДЕО) Николовски: Првата фаза од хидросистемот „Злетовица“ во наредните две години целосно ќе се реализира

12/04/2019 - 13:38 76 прегледи
(ВИДЕО) Николовски: Првата фаза од хидросистемот „Злетовица“ во наредните две години целосно ќе се реализира