Општина Кисела Вода и ЈП „Водовод и канализација“ ја реконструираат водоводната мрежа во Усје - А1он
Почетна Македонија Општина Кисела Вода и ЈП „Водовод и канализација“ ја реконструираат водоводната мрежа во Усје
Македонија

Општина Кисела Вода и ЈП „Водовод и канализација“ ја реконструираат водоводната мрежа во Усје

12/04/2019 - 11:48 47 прегледи
Општина Кисела Вода и ЈП „Водовод и канализација“ ја реконструираат водоводната мрежа во Усје