Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција - А1он
Почетна Македонија Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција
Македонија

Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција

12/04/2019 - 11:25 2,588 прегледи
Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција