(ВИДЕО) Јовановска: Кога невработените лица ќе ги повикаме на интервју за работа, не доаѓаат - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Јовановска: Кога невработените лица ќе ги повикаме на интервју за работа, не доаѓаат
Видео

(ВИДЕО) Јовановска: Кога невработените лица ќе ги повикаме на интервју за работа, не доаѓаат

12/04/2019 - 10:49 10,810 прегледи
(ВИДЕО) Јовановска: Кога невработените лица ќе ги повикаме на интервју за работа, не доаѓаат