Силјановска Давкова во Кисела Вода: Она што оваа власт стори, а немаше легитимитет за тоа е промената на името - А1он
Почетна Актуелно Силјановска Давкова во Кисела Вода: Она што оваа власт стори, а немаше легитимитет за тоа е промената на името
Актуелно

Силјановска Давкова во Кисела Вода: Она што оваа власт стори, а немаше легитимитет за тоа е промената на името

11/04/2019 - 22:17 187 прегледи
Силјановска Давкова во Кисела Вода: Она што оваа власт стори, а немаше легитимитет за тоа е промената на името