Во Крива Паланка изведена детската претстава „Волшебниот часовник“ - А1он
Почетна Култура Во Крива Паланка изведена детската претстава „Волшебниот часовник“
Култура

Во Крива Паланка изведена детската претстава „Волшебниот часовник“

11/04/2019 - 14:28 27 прегледи
Во Крива Паланка изведена детската претстава „Волшебниот часовник“