(ВИДЕО) Калеска Ванчева: Иванов не смее ниту да помислува да додели амнестија на осудените за настаните од 27 април - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Калеска Ванчева: Иванов не смее ниту да помислува да додели амнестија на осудените за настаните од 27 април
Македонија

(ВИДЕО) Калеска Ванчева: Иванов не смее ниту да помислува да додели амнестија на осудените за настаните од 27 април

11/04/2019 - 14:09 867 прегледи
(ВИДЕО) Калеска Ванчева: Иванов не смее ниту да помислува да додели амнестија на осудените за настаните од 27 април