Кошаркарите од Евролигата бараат отстранување на рекламите од паркетот поради опасност од повреди - А1он
Почетна СпортКошарка Кошаркарите од Евролигата бараат отстранување на рекламите од паркетот поради опасност од повреди
Кошарка

Кошаркарите од Евролигата бараат отстранување на рекламите од паркетот поради опасност од повреди

11/04/2019 - 13:00 144 прегледи
Кошаркарите од Евролигата бараат отстранување на рекламите од паркетот поради опасност од повреди