Премиерот Заев на 8. Самит на земјите од Централна и Источна Европа и Кина од Процесот 16+1 - А1он
Почетна Македонија Премиерот Заев на 8. Самит на земјите од Централна и Источна Европа и Кина од Процесот 16+1
Македонија

Премиерот Заев на 8. Самит на земјите од Централна и Источна Европа и Кина од Процесот 16+1

11/04/2019 - 11:08 49 прегледи
Премиерот Заев на 8. Самит на земјите од Централна и Источна Европа и Кина од Процесот 16+1