Во урбаните заедници „Цветан Димов“ и „Бирарија“ во Кисела Вода ќе се собира кабаст отпад - А1он
Почетна Македонија Во урбаните заедници „Цветан Димов“ и „Бирарија“ во Кисела Вода ќе се собира кабаст отпад
Македонија

Во урбаните заедници „Цветан Димов“ и „Бирарија“ во Кисела Вода ќе се собира кабаст отпад

10/04/2019 - 14:10 85 прегледи
Во урбаните заедници „Цветан Димов“ и „Бирарија“ во Кисела Вода ќе се собира кабаст отпад