Владата ќе ги објави потпишаните документи од посетата на Ципрас - А1он
Почетна Македонија Владата ќе ги објави потпишаните документи од посетата на Ципрас
Македонија

Владата ќе ги објави потпишаните документи од посетата на Ципрас

10/04/2019 - 13:55 66 прегледи
Владата ќе ги објави потпишаните документи од посетата на Ципрас