(ВИДЕО) Ги шокираа гледачите: Русија ја нападна Естонија, НАТО тргна во одбрана - А1он
Почетна Свет (ВИДЕО) Ги шокираа гледачите: Русија ја нападна Естонија, НАТО тргна во одбрана
Свет

(ВИДЕО) Ги шокираа гледачите: Русија ја нападна Естонија, НАТО тргна во одбрана

09/04/2019 - 21:15 16,355 прегледи
(ВИДЕО) Ги шокираа гледачите: Русија ја нападна Естонија, НАТО тргна во одбрана