Министерот Асаф Адеми ја посети „Спомен-куќата на Мајка Тереза“ - А1он
Почетна Култура Министерот Асаф Адеми ја посети „Спомен-куќата на Мајка Тереза“
Култура

Министерот Асаф Адеми ја посети „Спомен-куќата на Мајка Тереза“

09/04/2019 - 13:26 119 прегледи
Министерот Асаф Адеми ја посети „Спомен-куќата на Мајка Тереза“