НАТО почна вежба, Русија ја активира цела Црноморска флота - А1он
Почетна Свет НАТО почна вежба, Русија ја активира цела Црноморска флота
Свет

НАТО почна вежба, Русија ја активира цела Црноморска флота

08/04/2019 - 15:17 1,643 прегледи
НАТО почна вежба, Русија ја активира цела Црноморска флота