ВИДЕО: Потпишани првите договори од ИПАРД 2 за инвестиции во пеработувачки капацитети - А1он
Почетна Економија ВИДЕО: Потпишани првите договори од ИПАРД 2 за инвестиции во пеработувачки капацитети
Економија

ВИДЕО: Потпишани првите договори од ИПАРД 2 за инвестиции во пеработувачки капацитети

08/04/2019 - 13:10 191 прегледи
ВИДЕО: Потпишани првите договори од ИПАРД 2 за инвестиции во пеработувачки капацитети