Неопходно е да се заштити уникатниот иконостас во „Свето Благовештение“ - А1он
Почетна Македонија Неопходно е да се заштити уникатниот иконостас во „Свето Благовештение“
Македонија

Неопходно е да се заштити уникатниот иконостас во „Свето Благовештение“

07/04/2019 - 17:35 127 прегледи
Неопходно е да се заштити уникатниот иконостас во „Свето Благовештение“